Cautare

4454 de rezultate pentru "pretul pt o operatie la un ochi cu laseru" (3.44 secunde)
Rompetrol a majorat pretul carburantilor comercializati in reteaua proprie de benzinarii cu 0,03 lei pe litru, incepand de azi, au anuntat reprezentantii companiei petroliere.
Pretul la carnea de porc nu va creste de Craciun, iar in cazul unei scumpiri aceasta va fi nesemnificativa, a declarat joi presedintele Patronatului Roman al Carnii de Porc, Gheorghe Caruz. "Pretul carnii de porc se va mentine sau va avea o majorare nesemnificativa de Sarbatori.
Intentia conducerii Electrocentrale de a majora, incepand cu 1 ianuarie 2008, cu 40% pretul de facturare al gigacaloriei ramane in continuare ferma, acest lucru fiind comunicat ieri primarului Dumitru Nicolae.
Astfel, din totalul mentionat, pentru ziua de 11 decembrie, Nuclearelectrica a depus sase oferte, din care primele cinci vizeaza vanzarea a cate 193.200 MWh, in banda la o putere de 25 MW, la pretul de pornire de 145 lei/MWh.
Pretul gazelor din import, care asigura aproape 40% din consumul intern anual al Romaniei, va creste la 1 ianuarie 2008 cu 15-16%, majorare care va avea impact asupra tarifelor platite de populatie.
Cele mai multe tranzactii s-au înregistrat cu titlurile SIF si ale bancilor.Primele zile de tranzactionare din 2008 la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) nu au mai adus cresterile cu care ne obisnuisera anii trecuti, piata înregistrând scaderi pe principalii indici.
Preturile gazelor naturale la consumator cresc in medie cu 8,5%, de la 1 februarie, ca urmare a cresterii pretului gazelor din import si a tarifelor de distributie, a anuntat miercuri Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Domeniul Energiei (ANRE) printr-un comunicat de presa.
Conducerea Complexului Energetic (CE) Craiova spune ca pretul carbunelui cumparat în prezent de la SNLO este cu 30% mai mare fata de costul de productie.
Companiile care lucreaza pentru Ford cauta suprafete compacte, cu acces la strada si cu posibilitati de racordare la utilitati. ... Potrivit acesteia, investitorii cauta suprafete de teren cuprinse între doua si sase hectare, compacte, fara probleme de contaminare, cu acces usor la un drum national sau judetean.
Procesatorii si producatorii de lapte se întâlnesc astazi, la ora 17.00, pentru noi discutii. Fermierii sunt nemultumiti ca laptele pe care îl vând cu 80 de bani costa înzecit în magazine.
In urma cu o luna Guvernul a aprobat ordonanta de urgenta pentru scoaterea la vanzare a cabinetelor medicale.
Petrom va reduce, miercuri, cu patru bani pe litru pretul benzinei si al motorinei, potrivit companiei petroliere.Petrom a mai ieftinit, saptamA¢na trecuta, preturile benzinei si motorinei, cu opt bani, respectiv sapte bani pe litru.in urma modificarii preturilor de miercuri, benzina ECO Premium 95 va costa 3,93 lei pe litru, iar sortimentele Premium fara plumb si Top Premium fara plumb vor fi comercializate la preturi de 3,9 lei, respectiv 4,23 lei pe litru.Benzina OMV Carrera 95 va putea fi achizitionata pentru 4 lei pe litru si sortimentul cu cifra octanica 100 va costa 4,63 lei.Pretul motorinei Top Euro Diesel 4 va scadea la 4,31 lei pe litru, iar sortimentul OMV Sprint Diesel la 4,36 lei.Totodata, sortimentul Euro Diesel 4 va costa 4,23 lei pe litru, iar OMV Premium Diesel 4,64 lei pe litru.La inceputul anului, pretul la pompa al motorinei a trecut de cel al benzinei, in principal din cauza majorarii accizei pentru acest tip de carburant si a cotatiilor record inregistrate de petrol pe pietele internationale.Cotatiile internationale ale barilului de petrol, care influenteaza preturile combustibililor, au crescut cu circa 50% fata de inceputul acestui an si s-au dublat comparativ cu perioada similara din 2007.
In lipsa spatiilor de depozitare, ei se plang ca trebuie sa vanda graul la preturi mici si vor ajunge saptamana viitoare la Presedintie.
Asa se face ca galatenii au ajuns sa plateasca facturi mai mari desi consuma acelasi volum de gaze ca un brasovean sau prahovean.
Incepand de azi Petrom a redus cu patru bani pe litru, pretul motorinei si a pastrat tariful actual al benzinei. Pretul motorinei Top Euro Diesel 4 a scazut la 4,2 lei pe litru, iar sortimentul OMV Sprint Diesel la 4,25 lei.
Pe lânga scumpirea anuntata la 1 iulie, gazele naturale sunt mai "piperate" daca au putere calorifica mai buna, adica daca ard mai bine. Astfel ca factura de gaze pe luna trecuta a fost mai scumpa în Slatina si în Craiova decât în Bucuresti sau Pitesti, la acelasi consum.
Distribuitorul de gaze naturale Distrigaz Sud a cerut Autoritatii de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) majorarea pretului gazelor livrate populatiei cu 12%, începând cu 1 octombrie 2008, a anuntat ieri directorul general al companiei, Bernard Arnaud, în cadrul audierilor Comisiei de Industrii.
Acciza pe care o vom plati la aceste produse va creste, pentru ca a crescut cotatia euro în raport cu leul.
Administratia Finantelor Publice a Municipiului Marghita anunta ca, pe 14 noiembrie, ora 10:00, la sediul Administratiei, se va vinde prin licitatie publica bunuri imobile ale debitoarei SC SMO SRL, CUI 12534550, cu sediul in Oradea, bdul Decebal, nr.
Petrom reduce, luni, pretul benzinei cu zece bani pe litru, si pe cel al motorinei cu sapte bani pe litru. Compania a mai operat o reducere a preturilor combustibililor, cu noua bani pe litru, la sfarsitul saptamanii trecute.
google-analytics.com